Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Heritage Grand Mencey

Descriere

Acest elegant hotel urban este găzduit de o clădire in stil colonial și are un centru spa. Iberostar Heritage Grand Mencey oferă camere spațioase dotate cu TV cu ecran plat. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi de mare viteză in intreaga proprietate.

Camerele frumoase de la Iberostar au decor modern și podea din lemn de esență tare. Acestea includ TV prin satelit și un minibar. Unele camere oferă balcon la oraș și au baie proprie cu vedere halat, papuci și uscător de păr.

Restaurantul Los Menceyes la Iberostar Heritage Grand Mencey servește o varietate de mancăruri locale. Acesta este deschis pentru mic dejun și cină. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la Bar Casino sau la barul din holul hotelului.

Hotelul este situat intr-o zonă rezidentială linistită, la doar 50 de metri de parcul García Sanabria. Portul de feribot se află la doar 5 minute de mers cu mașină și oferă legături periodice către celelalte insule. Aeroportul Tenerife Nord se află la 14 km. La mai putin de 5 minute de mers pe jos de hotel se găsesc mai multe statii de autobuz. In apropiere există o parcare suplimentară, disponibilă la un cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie