Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Palmiste Resort and Spa


Descriere

LOCALIZARE

Le Palmiste Resort and Spa este situat la 150m de plaja si la 8,5km de Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden. Cel mai apropiat aeroport este eroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam la aproximativ 67km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie un restaurant si doua baruri.
Plaja si Piscine: Plaja de nisip este la aproximativ 150m. Acest hotel ofera o piscina exterioara pentru adulti si copii si o piscina exterioara pentru copii.
Hotelul pune la dispozitie un club pentru copii unde desfasoara activitati distractive si educative si babysitting la cerere.
Spa & Wellness: si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Hotelul pune la dispozitie si o sala de fitness complet echipata.
Exista camera pentru comferinte sau diferite evenimente
La acest hotel exista o echipa de animatie cu muzica si spectacole live.
Exista parcare la acest hotel.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Restaurante: Le Cateau Vert este un restaurant cu servire tip bufet sau a la carte cu specific international. Restaurantul este deschis intre orele: 7:00am-10:00ammicul dejun(bufet), 12:00pm-3:00pm pranz(a la care sau bufet), 6:30pm-9:30pm(bufet cu tematica diferita in fiecare seara)

Baruri: Le Ralphs si Pool Bar sunt cele doua baruri ale hotelului, acestea sunt situate langa piscina si ambele sunt deschise de la ora 10:00am. O selectie de gustari pot fi servite de la amiaza pana la ora 6:00pm.
CAMERE

Toate camerele sunt mobilate modern si pun la dispozitie:balcon/terasa, aer conditionat, WiFi, mini bar, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului, seif, halate si papuci, telefon, baie cu dus sau cada si uscator pentru par.

Standard Anthrium Rooms - are suprafata de 31m2, iar capacitatea maxima a camerei este de 2 persoane.
Family Superior Room - este o camera de 63m2 cu o capacitate maxima de 4 persoane.
Standard Room - aceasta camera are suprafata de 43m2 cu capacitate maxima de 3 persoane.
Superior Room - aceasta camera are suprafata de 43m2 cu capacitate maxima de 3 persoane.
Family Room - are suprafata de 55m2, iar capacitatea maxima a camerei este de 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie