Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA DE PALMA AFFILIATED BY FERGUS


Descriere

LOCALIZARE: la 250 metri de plaja din El Arenal. Aeroportul din Palma este la 8 km de hotel. La 450 metri de hotel se afla plaja Calo de Sant Antoni iar la 1 km se afla Aqualand El Arenal.


FACILITATI HOTEL: 423 de camere, receptie 24 ore, piscina pentru adulti si pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele, exchange, inchiriere masini, spalatorie, conexiune la internet wireless gratuita, ping-pong, biliard (contra-cost), loc de joaca pentru copii si activitati, lounge bar, restaurant cu mese tip bufet.
Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: 2 paturi twin/ pat dublu, aer conditionat/incalzire, TV prin satelit, telefon, balcon sau terasa, baie cu dus si cosmetice in baie, seif.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.