Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Navarria Blue este la aproximativ 100 de metri de plaja cu nisip (peste strada fata de hotel) , zona de cumparaturi se afla la aproximativ 4 km de hotel iar cea de baruri si restaurante la doar 150 metri de hotel. Centrul Orasului Limassol se afla la 4.5 km de hotel.


Puncte de interes: Amanthua Ancient Ruins - 500 metri si Fassouri Watermania (aquapark ) la doar 20 de km.


FACILITATI HOTEL: Ultima renovare a avut loc in 2010, cladirea are 6 etaje si o capacitate de 130 de camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, parcare (gratuita), exchange, restaurant , snack bar, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, piscina exterioara , piscina pentru copii, seloznguri si umbrele la piscina, bar la piscina, sentru SPA & wellness cu sauna si masaj.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de : pat dublu sau 2 paturi twin, paturi suprapuse pentru copii, patut pentru copii, mocheta pe jos, balcon, internet, seif, TV cu ecran plat, telefon, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par. Camerele pot avea vedere la piscina sau la mare / la oras.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie