Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest resort de cinci stele este punctul culminant al luxului i stilului, combinand facilitaile impecabile cu ospitalitatea i serviciile de clasa mondiala.
Localizare
Hotelul Four Seasons este localizat pe plaja de nisip, la est de Limassol, la jumatatea distanei dintre aeroporturile din Larnaca i Paphos i la doar cateva minute de centrul oraului.
Facilitati hotel
Doua piscine exterioare cu apa dulce dintre care una doar pentru adulti, piscina interioara incalzita, sauna si jacuzzi,doua terenuri de tenis, sala de gimnastica cu antrenor personal, aerobic, sporturi acvative, scuba diving, programe de animatie, magazine, facilitati pentru copii (mini-club, gradinita, babysitting), room service 24h, servicii de spalatorie, birou de schimb valutar, servicii medicale la cerere.
Dotari camere
Hotelul detine 302 camere dotate cu TV LCD, acces internet de mare viteza, aer conditionat, minibar, seif electronic, facilitati pentru ceai./cafea, apparat Nespresso, baie cu dus, cada sau jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie