Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bella Beach este un hotel select ce oferă tot confortul necesar unui sejur de 5 stele, multiple posibilități de relaxare, servicii și facilități complexe. Hotelul Bella Beach 5* este situat pe plaja in statiunea Anissaras, langa statiunea Hersonissos. Turistii care vor alege acest hotel vor avea parte de o vacanta perfecta, deoarce beneficiaza de toate serviciile necesare in cadrul resortului. Hotelul ofera facilitati precum: plaja privata cu umbrele si sezlonguri gratuite; piscina exterioara cu apa dulce, amenajata cu sezlonguri si umbrele, Wellness club, activitati pentru copii, acces internet WiFi gratuit, animatie in fiecare seara Alte facilitati pre care le ofera acest hotel sunt:2 restaurante (principal Pergola si a la carte mediteranean Olive Tree), bar pe plaja Oasis, lobby bar Azalia, bar la piscina Rotonda. Deasemenea exista facilitati precum: plaja cu nisip, piscina exterioara cu apa dulce, piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, prosoape de plaja (gratuit), Welness Spa (contra cost, jacuzzi, sauna, hammam, masaj, manichiura, salon), loc de joaca pentru copii si miniclub, 2 terenuri de tenis, sah gigant, baschet, minigolf, minifotbal, volei pe plaja, biliard, tenis de masa, bridge, sala de fitness. Camerele au baie cu dus sau cada, aer conditionat, uscator de par, telefon, frigider, seif (contra cost), radio, TV satelit, DVD player, balcon sau terasa.

Localizare

Hotelul este situat în statiunea Anissaras, pe plajă, la 25 km distantă de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor salon tv, masă bridge, internet wireless gratuit în incinta hotelului, lobby, 2 săli conferințe (max 170 pers), restaurant principal, 2 restaurante tematice, unul tradițional grecesc și unul mediteranean, 3 baruri, 2 piscine exterioare, piscină interioară cu apă dulce, șezlonguri și umbrele la piscină și la plajă gratuit, prosoape de plajă (gratuit), Welness SPA (contra cost) programe de animație, mini club, piscină și loc de joacă pt copii, 2 terenuri tenis, tenis de masă, volei, biliard (contra cost), sală fitness, sală jocuri electronice (contra cost), cameră de bagaje, servicii de rent a car, mini teren de golf, mini market.

Facilitati camere

Camerele au baie cu duș sau cadă, aer condiționat, uscător de păr, TV led, telefon, minifrigider, A/C, seif (contra cost), radio, Wi-Fi gratuit, DVD player, facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei, halat și papuci de baie, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie