Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este pozitionat la 500 m distanta de plaja, aproape de lacul Kournas, singurul lac cu apa dulce de pe insula, intre Chania principalul oras din partea de vest a Cretei si Rethymno, la 4 km de Georgioupolis, la 45 km de aeroportul din Chania si 100 km de aeroportul din Heraklion. Clientii hotelului folosesc facilitatile hotelului Vantaris Beach situat in apropiere. La 200 m distanta se afla statia de autobuz si la cca 250 m o zona de magazine.
Facilitati hotel : Hotelul Vantaris Garden beneficiaza de psicina cu sectiune pentru copii, in rest se folosesc facilitatile de la Vantaris Beach: receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, wireless gratuit in zonele publice , piscina exterioara, piscina pentru copii , teren de tenis , tenis de masa , biliard ,ping pong, parcare , mini-market , sezlonguri si umbrelute la piscine si la plaja,spalatorie, seri grecesti,petrecere pe plaja,
BABY COT - 5 euro/zi se plateste la hotel Facilitati camere: cele 20 de studiouri si 10 apartamente situate intr-o zona linistita sunt dotate cu chicineta, baie, frigider, telefon, aer conditionat , TV , seif (contr-cost) , uscator de par , balcon sau terasa. Capacitatea maxima este de 3 persoane (studio: suprafata 24mp, 2 paturi twin apropiate si o canapea) si 4 persoane (apartament: suprafata 43 mp, capacitate 4 persoane).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie