Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kyma Suites


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul orasului Rethymnon, chiar langa plaja,la 60 km de aeroportul din Chania.
Printre punctele de atractie din apropierea proprietatii se numara plajele Achravi, Almiros si Antinioti West. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Corfu, situat la 38 km de Kyma Suites. Proprietatea ofera un serviciu de transfer de la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

FACILITATI
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, pool bar, centru SPA, lounge cu TV, internet corner cu 2 calculatoare conectate la internet Wifi gratuit, sezlonguri si umbrelute la plaja gratuit.
Hotelul ofera oaspetilor posibilitatea de a folosi facilitatile de la Kriti Beach Hotel (la doar 300 m), inclusiv acces la internet. Exista totusi un bar si un restaurant la hotel.

RESTAURANT
La acest hotel de apartamente este servit zilnic un mic dejun continental sau tip bufet.

CAMERE
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat reglabil individual, incalzire, un balcon, o baie proprie cu uscator de par, un frigider, un TV prin satelit / cablu, un radio, telefon si un seif ( contra cost ), acces wi-fi gratuit.
Camera deluxe-(38 mp)-Acest apartament are pardoseala cu gresie/marmura, fierbator electric i vedere la mare.
Camera dubla-(34 mp)-Acest apartament are canapea, minibar si intrare privata.
Apartament studio cu vedere la mare-(42 mp)-Acest apartament are intrare privata, pardoseala de gresie/marmura i fierbator electric.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.