Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Timor Apart.


Descriere

LOCALIZARE: Sol Timor Apart se afla la aproximativ 20 metri de plaja cu nisip Carihuela, orasul Torremolinos se afla la 2 km, Mijas la 20 km si Marbella la 49 km. Zona de baruri si restaurante se afla la 500 metri de hotel. Puerto Marina este aproape de hotelul cu vedere panoramica la mare, inconjurat de gradini. Recomandat familiilor.


FACILITATI HOTEL: Cladirea are 11 etaje si 341 de camere distribuite intr-o cladire principala si una secundara si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 17:00, check out pana la ora 12:00 ), lobby bar, 5 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), coafor, mini market, magazine, exchange, restaurant, snack bar, 2 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, terasa, solar, masaj, programe de actvitati si muzica live, loc de joaca pentru copii, activitati si mini club pentru copii, conexiune internet wireless.


FACILITATI CAMERE: Studio-urile standard au in jur de 26 mp, sunt elegante, cu un design functional potrivit unui sejur la mare. Acestea au vedere la strada, 2 paturi twin, baie cu dus, zona de bucatarie, terasa, filtru de cafea, fierbator electric, posibilitatea de patut pentru copii. Studiourile sea view au in plus balcon.
Apartamentele cu 1 dormitor au in jur de 43 mp, dispun de living cu canapea, dormitor cu 2 paturi twin, zona de bucatarie, terasa. Majoritatea apartamentelor au vedere la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.