Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 ESTEPONA PALACE


Descriere

LOCALIZARE: H10 ESTEPONA PALACE este in Costa de Sol - zona cunoscuta pentru combinatia perfecta intre soare si nisip, chiar pe plaja Guadalobon, aproape de portul Estepona.
Orasul Estepona este cunoscut si ca Gradina Coastei del Sol.


Puncte de interes: plaja El Cristo - 400 metri; 1.5 km fata de port, 2 km de faleza, 2.5 km fata de centrul istoric al orasului Estepona, 85 km de Aeroportul Malaga, 90 km de orasul Malaga, 66 km fata de Ronda.


FACILITATI HOTEL : Cu o capacitate de 237 camere hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie (check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 12:00) , camera pentru bagaje, 2 piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, conexiune internet wireless gratuita, sali de evenimente echipate, 2 restaurante, 3 baruri, centru SPA Despacio , sala de fitness, coafor, mini club pentru copii cu programe de activitati, loc de joaca pentru copii, parcare (contra cost), camere Exclusive si Privilege.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au in jur de 25-28 mp, sunt luminoase, confortabile, echipate cu: pat dublu 1.80 x 2 m sau 2 paturi twin 1.05 x 2m, capacitate maxima 2 adulti si un copil sau 3 adulti.
Camerele Sea View Superior Family au in jur de 35-39 mp, dispun de terasa cu vedere panoramica la mare, pat dublu sau 2 paturi twin si canapea, capacitate maxima 3 adulti si un copil/ 2 adulti si 2 copii.
Privilege Superior Room au terasa cu vedere la mare sau piscina cu sezlonguri si umbrela, expresor de cafea cu capsule, meniu de perne, halate si papuci de baie, curatenie in camera de 2 ori/zi.
Toate camerele sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, oglinda cosmetica, produse cosmetice in baie, aer conditionat, mini bar, TV cu ecran plat cu canale internationale, conexiune internet wireless gratuita, seif (contra cost), cana electrica, expresor cu capsule de cafea, birou, balcon/terasa cu mobilier exterior.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.