Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAPHIR RESORT


Descriere

Saphir Resort & Spa a fost deschis ca hotel pe malul marii in 2008, in golful istoric Karaburun de - a lungul coastei mediteraneene in orașul Okurcalar din Alanya. Situat pe plaja la malul marii hotelul este la o distanta de 33 km de centrul orasului Alanya si 94 km pana la aeroportul din Antalya. Camerele sunt doate cu WiFi, aer conditionat, minibar, TV prin satelit, seif digital (gratuit), telefon, uscator de par, posibilitatea de a prepara ceai-cafea. In restaurantul principal se poate servii masa sub forma de bufet si este structurat in zona de interior cat si in aer liber. Hotelul dispune si de restaurante a la carte cu specific turcesc, italian si international. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.