Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA AQUA


Descriere

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Turkler Belediyesi Beach și la 95 km de Antalya Airport(53 km față de Aeroportul Gazipaşa-Alanya) Facilități hotel: piscină exterioară, acces imediat la plajă, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la și/sau la aeroport, spa și centru de wellness, parcare gratuită, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazează pe detaliile disponibile la momentul pregătirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmează a se desfășura și are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificări de structură, denumiri camere, tip servicii incluse/neincluse și altele, fără a notifica în prealabil. Pentru informațiile oficiale vă rugăm să consultați website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.