Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASKA JUST IN BEACH HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Aska Just In Beach este situat lângă plaja din Incekum (Alanya), una dintre cele mai frumoase plaje din Turcia, la 20 km de centrul orașului Alanya și la 100 km de aeroportul din Antalya. Facilități hotel: 2 piscine, acces imediat la plajă, camere de familie, transfer de la și/sau la aeroport, spa și centru de wellness, parcare gratuită, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazează pe detaliile disponibile la momentul pregătirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmează a se desfășura și are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificări de structură, denumiri camere, tip servicii incluse/neincluse și altele, fără a notifica în prealabil. Pentru informațiile oficiale vă rugăm să consultați website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.