Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARIA RESORT AND SPA HOTEL


Descriere

LOCALIZARE
Situat in Alanya Konakl, perla Mediteranei, se afla la aproximativ 2,1 km de plaja Konakli. Aria Resort & Spa ofera oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa cu arhitectura sa deosebita, camerele elegante si moderne.
Plaja Ulas si Zona de Picnic se afla la 7 km de cazare. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa, situat la 57 km de ARIA RESORT & SPA HOTEL Ultra All Inclusive. Proprietatea ofera serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

FACILITATI
Hotelul ofera cazare cu vedere la gradina, bar, lounge comun si gradina. Aceasta proprietate de la malul marii pune la dispozitie un restaurant, un centru de fitness si o piscina sezoniera in aer liber. Aria Resort & Spa pune la dispozitie un parc acvatic si un club pentru copii.
Personalul de la receptie vorbeste germana, rusa, engleza si turca si ofera asistenta oaspetilor pe tot parcursul zilei.

RESTAURANT
Restaurantul principal cu aer conditionat, cu o zona inchisa de 400 de persoane, cu vedere la piscina si la mare, ofera oaspetilor retete delicioase din bucataria mondiala si turceasca.

CAMERE
Camere duble standard: (26 mp), pot acomoda 2 sau 3 persoane. Toate camerele au 1 pat dublu, 1 pat de o persoana si 1 canapea care poate fi deschisa si transformata intr-un pat de o persoana. Aer conditionat Split, Satelit, TV LCD, Wi-Fi, Mini Bar, Linie telefonica directa, Sistem de siguranta Usa Card, WC, Dus, Uscator de par, Oglinda cosmetica, Seif, Alarma de incendiu, balcon. Pardoseala este parchet din lemn si parchet ceramic.
Camere superioare: (36mp) pot acomoda 1 sau 4 persoane. Toate camerele au 1 pat dublu, 1 pat de o persoana si 1 canapea care poate fi deschisa si transformata intr-un pat de o persoana. Aer conditionat Split, Satelit, TV LCD, Wi-Fi, Mini-bar, Linie telefonica directa, Sistem de securitate cu card de usa, WC, Dus, Uscator de par, Oglinda cosmetica, Seif, Alarma de incendiu, balcon. Pardoseala este parchet din lemn si parchet din ceramica.

Camere de familie: (52 mp) avand 2 dormitoare pentru 1 sau 5 persoane. Aer conditionat Split, Satelit, TV LCD, Minibar, Linie telefonica directa, Sistem de securitate cu card de usa, Wi-Fi, WC, Dus, Uscator de par, Oglinda cosmetica, Siguranta Cutie de depozit, alarma de incendiu, ceainic, balcon. Pardoseala este parchet din lemn sau ceramica.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.