Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Calimera Imperial Resort


Descriere

Hotelul Imperial, construit in anul 2005, ofera oaspetilor sai toate facilitatile unui hotel modern, iar personalul foarte amabil garanteaza o vacanta de neuitat.Facilitati hotel
Hotelul Imperial Resort este clasificat la patru stele oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta deosebita alaturi de familie si prieteni. Complexul pune la dispozitie urmatoarele facilitati si servicii: doua restaurante principale - "Casablanca" si "Alexandria", restaurant a-la-carte "Grill House" (necesita rezervare, contra cost), doua lobby-uri, Lobby Bar, Lobby Bar Sands, bar la piscina, bar pe plaja, billiard, room service, schimb valutar, seif la receptie, internet wi-fi gratuit, Centru Spa - Paradise, baie turceasca, sauna, sauna cu infrarosu, jacuzzi, fitness, salon de infrumusetare, patru sali de conferinte cu o capacitate de 350 de locuri, spalatorie, baby cot, loc de joaca pentru copii, program de animatie, tenis de masa, darts, fitness, teren de volei pe plaja, doua piscine exterioare - 330 mp fiecare, magazine, o data pe saptamana oaspetii se pot bucura de spectacol cu folclor bulgaresc sau spectacol de dans balcanic.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 215 camere din care 182 camere duble, 25 garsoniere si 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, mocheta/parchet, TV, telefon, minibar, seif, telefon, aer conditionat, balcon sau terasa, baby cot gratuit, uscator de par.

Localizare
Hotelul Imperial este situat la aproximativ 100 - 200 de metri de plaja, 3 km fata de centrul statiunii, la 800 de metri de orasul Nessebar si 25 de kilometri fata de aeroportul Burgas.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Bar
Asistenta medicala
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie