Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA GRAND HERMITAGE HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Melia Grand Hermitage este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 100 m de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 3 restaurante, 6 baruri si bistro-uri, 5 piscine (interioara - incalzita, exterioara, sportiva, pentru copii si infanti, piscina exterioara THE LEVEL - incalzita), room service (contra cost), camera pentru depozitarea bagajelor, servicii business, birou schimb valutar, asistenta medicala (contra cost), servicii Executive/VIP, coafor, servicii curatatorie/spalatorie (contra cost), magazin, baby cot (gratuit, la cerere), loc de joaca pentru copii, mini club, mini disco, mini aquapark cu tobogane si parc de aventura (in sezon/iunie-septembrie), sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, gimnastica in apa, tenis de masa, biliard, activitati sportive incluse in programele de animatie zilnice, teren de volei, sala de jocuri, bar pe plaja, sauna si baie de aburi (contra cost/gratuit pentru oaspetii care rezerva camere THE LEVEL), masaj (contra cost), tratamente SPA (contra cost), parcare supravegheata (subterana sau exterioara, contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon cu masa si scaune, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, mini bar (contra cost), seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), telefon, baie cu dus si cada, uscator de par, oglinda cosmetica. Camerele THE LEVEL dispun, in plus fata de celelalte camere, de halat de baie si papuci de casa, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului, articole de toaleta "Rituals" (gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie