Agenția Secret-Tourism își desfășoară activitatea din anul 2002 și are ca scop promovarea serviciilor turistice de calitate atât turiștilor străini interesați să descopere “secretele” României cât și turiștilor români dornici de a vizita alte țări.

Licențiată ca tour-operatoare, agenția Secret Tourism dispune de personal de specialitate și condiții tehnico-materiale care permit oferirea unei game variate de produse și servicii turistice la tarife optime.

Servicii oferite:

  • concedii în țară și străinătate: sejururi, circuite, wellness, city-break-uri.
  • bilete de transport internațional cu autocar în Austria, Germania, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Belgia, Elveția, Suedia, Cehia
  • bilete de avion low - cost (tarif redus) cu decolare din Timișoara, Cluj - Napoca, Sibiu, Budapesta, Belgrad sau București
  • bilete de avion cu diverse companii aeriene
  • organizare evenimente în Timișoara: conferințe, congrese medicale, lansări de produse, servicii, prezentări, conferințe naționale.

La baza activității noastre stau parteneriate încheiate cu furnizorii de servicii turistice din țară și străinătate, parteneriate menite să satisfacă cele mai variate gusturi. Intenția noastra este aceea de a asigura clienților cele mai bune servicii, la cele mai mici costuri.

Datorită promptitudinii, competenței și profesionalismului care ne caracterizează am devenit un partener de încredere pentru clienții și colaboratorii noștri.

Sejururi exotice

Rezervă acum sejurul mult visat, în cele mai extravagante destinații.

Bilete de avion

Cele mai bune prețuri, cele mai bune legături, cele mai bune condiții.

Rezervări hoteliere

Cauți cazare pentru următorul tău sejur? Te ajutăm noi!